TEKSTESHQIP

Eli Fara
Rruges I Trishuar
Lyrics

Rruges i trishtuar, dikush po ecen,
nje i dashuruar dhe fare vetem,
dashurine qe humbi duke kerkuar
si i erdhi fundi
iku dhe e la...

Vajzen qe e donte, sa donte jeten
e braktisi sonte dhe e la vetem
endrra qe perkundi sa shpejt u shua,
erresires humbi..
iku dhe e la...

Ndoshta rri e fshehur, diku ne pyje,
apo rri e ndezur, atje me yjet
dhe pergjon atje
djalin qe kerkon

Kushedi ku dehet, a perqafohet
apo do te kthehet dhe do pendohet
djali ne vetmi,
vajzen e kerkon...

nanananananana
Rruges i trishtuar, dikush po ecen,
nje i dashuruar dhe fare vetem,
dashurine qe humbi duke kerkuar
si i erdhi fundi
iku dhe e la...

Ndoshta rri e fshehur, diku ne pyje,
apo rri e ndezur, atje me yjet
dhe pergjon atje
djalin qe kerkon

nanananananana

Rruges i trishtuar, dikush po ecen,
nje i dashuruar dhe fare vetem,
dashurine qe humbi duke kerkuar
si i erdhi fundi
iku dhe e la...

dhe pastaj ajo erdhi dhe e kerkoi
atje me yjet ajo e degjoi
sikur te ishte edhe njeher pran
dhe ti kerkonete djalin qe e donte
nnananannaannaanna

DËRGOI: