TEKSTESHQIP
Elita 5
Dua Te Vdes
Flag ShqipShqip
Dua të vdes
Deri sa jam i ri
Ndoshta kur do të dëgjosh
Do të qash dhe ti
(2 here)

(refren)
Por dije se kam vdekë
Dhe zemra mu bo hi
Dhe s'mendoj
Më për ty

Ndoshta do të gëzohesh
Se nga une do të lirohesh
Ndoshta do të qahesh
Se nga une do të ndahesh
(2 here)
I Want To Die
Flag AnglishtAnglisht
I want to die,
While I am still young.
Maybe when you hear,
You will cry as well.

Ref: 2x
But you should know that I've died,
And my heart has become an ash.
And I don't think,
Anymore about you.

Maybe you'll get happy,
That you'll be free from me.
Maybe you will cry,
That you'll be separated from me!
(2 times)

Ref: 2x 3x
But you should know that I've died,
And my heart has become an ash.
And I don't think,
Anymore about you.