TEKSTESHQIP

Elita 5
Harroje Vetmine
Lyrics

Nëse sonte ndihesh vetëm
dhe ke frikë të shohësh ëndrra
shuaj dritën, ndize zemrën
do të më gjesh mua brenda

Nëse sonte ndihesh vetëm
dhe ke frikë të shohësh ëndrra
shuaj dritën, ndize zemrën
do të më gjesh mua brenda

Dhe lindi kënga e dashurisë, dashurisë
që kurrë për ty s'do ketë mbarim
kjo këngë përjetë mbetet kujtim

Me ty asgjë nuk do ndërroj
le të më falin botën mua
çdo vajzë tjetër që e takoj
bën më tepër të të dua

Me ty asgjë nuk do ndërroj
le të më falin botën mua
çdo vajzë tjetër që e takoj
bën më tepër që të dua

Dhe lindi kënga e dashurisë, dashurisë
që kurrë për ty s'do ketë mbarim
kjo këngë përjetë mbetet kujtim...

DËRGOI: