TEKSTESHQIP

Eliza Hoxha
Drejt Ardhmerise
Lyrics
(Feat. Memli Krasniqi)

Sot dite e re do fillon
Mengjesi i ri do agon
Nje dritare drejt ardhemerise hapet per mua dhe per ty

Kaluam dimrin e gjate
Mbijetuam ditet veq me shtrengate
Dhe sot eshte koha jone, nuk guxojme te mbesim vote
Vendosim per fatin tone

Uoooouoooooooh

2x refren

(Te gjithe se bashku)
(Ti ecem endrrat)
(E rinise)

(Te gjithe se bashku)
Shkojme drejt ardhemerise

------------------------

Tani per jeten time
Une vete do te marr vendime
Ashtu si dua dhe di me mireeeee
Ashtu si une kam deshire

Refren
(Te gjithe se bashku)
(Ti ecem endrrat)
(E rinise)

(Te gjithe se bashku)
Shkojme drejt ardhemerise

Uooouooooooh

(Te gjithe se bashku)
(Ti ecem endrrat)
(E rinise)

(Te gjithe se bashku)
Shkojme drejt ardhemerise

Memli rap:

Ju pata thene se nje dite do te jete me mire
Ashtu doli
Tani te gjithe jemi te lire
Dhe sot e mbarojna bashke me ne kete zor

Dhe kjo toke e shume-vuajtur me ne fund feston
Jeten e lire
Dhe paqen ne kete hapesire
Me nje deshire te jete edhe me mire
Dhe sot per te gjithe ne eshte fillim i ri
Drejto shrimin tend edhe ti ne ardhmeri(aha!)

(Te gjithe se bashku)
TE GJITHE SE BASHKUUUUUU
(Ti ecem endrrat)
(E rinise)

(Te gjithe se bashku)
Shkojme drejt ardhemerise

Uoooouooooooh

(Te gjithe se bashku)
TE GJITHE SE BASHKUUUUUUUUU HËËËËËM
(Ti ecem endrrat)
E RINISEEEEEE

(Te gjithe se bashku)
TE GJITHE SE BASHKU... SE BASHKU
(DREJT ARDHMERIRSEEEE)

(Te gjithe se bashku)
TE GJITHE SE BASHKUUUUUU
(Ti ecem endrrat)
(E rinise)

(Te gjithe se bashku)
Shkojme drejt ardhemerise

TE GJITHE SE BASHKU!