TEKSTESHQIP

Elizabeta Marku
Lum Kush Ju Ka
Lyrics

Knona bilbil knona haj haj
Dhe nga gjumi zgjona x2

Knon bilbili fushave
Sa per hater te çikave x2

Ref...x2
O lum kush ju ka e
O mjer ai qe u pa e
O lum keta djem te ri o
Qe lozin me ta

Knona bilbil knona haj haj
Dhe nga gjumi zgjona x2

Knon bilbili fushave
Sa per hater te cucave x2

Ref...x2
O lum kush ju ka bre
O mjer ai qe u pa e
O lum keta djem te ri o
Qe lozin me ta