TEKSTESHQIP

Elvira Fjerza
Nate E Dite Lotoj Prej Mallit
Lyrics

Nate e dite lotoj prej mallit
Shume po I lutem zogut te malit
Me memfal kraht me fluturue nkraht e shqipes me pushue

Ku ekam votren ku e kam pragun ku e kam gjuhes ku e kam gjakun 2x

Flas me veti vej cudi ku egjej forcen si mund te rri larg atdheut ne vend te huj mem kalb toka e tjeter kujt

Ku snjoh gjak as dhe as gur kur nuk shoh shqipen ne flamur

Kur nigjon zanin e Djalit fluturim shqiponja e malit e ve doren permbi zemer fal me shnet themer mbi emer

Gjith shqiptarve larg atdheut qysh nga koha e skenderbeute

DËRGOI:
INFO
Është fakt që klipet kanë një impakt të veçantë, ndaj, materiali muzikor është përcjellë tek ne i ilustruar tejet mirë edhe me një klip muzikor, video produksionin e të cilit e përgatiti Power Media Studio. Ky videoklip u publikua më 25 Nëntor 2022. Kënga është një komponim nga Fran Kodra, autor i fjalëve të tekstit është Kadri Fikaj, ndërsa arranzhimin e krijoi Luan Dagistani.