TEKSTESHQIP

Cold Emi
Proud To Be Albanian
Lyrics

Shqipe, ti ke ni my shqipe
Jeten film my shqipe
Shqipe John Alite
Rrjeti kartel secili rebel
9mm n'bel tt model, gjuj
Shqipe, ti ke ni my shqipe
Jeten film my shqipe
Shqipe John Alite
Rrjeti kartel secili rebel
9mm n'bel tt model, gjuj

Emi o baba qe kta dojn me kon
Ku ka fejkera ti mu sun um gjon
Targat e zeza kufinit jo n'kom
Kthehna n'sheher edhe boj hallakam

Qija krejt t'gjallt 15 n'qant
Vet e mar lir, ty ta dho shtrejt
Pi du veq shpejt, i drejtperdrejt
Qe kom naj pun, vi e kry shpejt

Sun um tut si johnin, 16 shok te beli
Kerset hekri shoki, s'nihet kur te nxerri

Kry pun veq permes telefonatav
Aparata paparazz foto blica pranga
Shokt krejt t'zi si nata

Hekra t'gata maska dorza qanta
Emi baba baba zhpt o banda

Shqipe, ti ke ni my shqipe
Jeten film my shqipe
Shqipe John Alite
Rrjeti kartel secili rebel
9mm n'bel tt model, gjuj
Shqipe, ti ke ni my shqipe
Jeten film my shqipe
Shqipe John Alite
Rrjeti kartel secili rebel
9mm n'bel tt model, gjuj

Rrjeti kartel secili rebel
9mm n'bel tt model, gjuj

Shqipe on top on top albanian t'bojna me lot
Emi tip top i mlum me della me 1 heker tip glock
Kjo o shqip hop shqip hop p9 e bojna si sport
Si Shqipet New York

Proud to be albanian
Ti ke ni kush jena
Rrethi me problema
Shqipe me 2 krena

Hala jom gjall, kon kari po don me nal
Sa her vjen emi i bon kta prrall
Rrezik o ktu kur vje'nata budall
S'merrum me fjal

Veq permes telefonatav
Aparata paparazz foto blica pranga
Shokt krejt t'zi si nata

Hekra t'gata maska dorza qanta
Emi baba baba zhpt o banda
INFO
Për të shtuar dozën artistike, ky projekt është përcjellë tek ne në aspektin vizual me klip muzikor, i cili u publikua më 12 Gusht 2023. Autor i muzikës dhe autor i tekstit është vetë artisti, teksa producent i këngës është Icebox.