TEKSTESHQIP

Emmy
Let It Play
Lyrics

ouu ouu oo emmy ee

Mund te ndihen rrahjet
zhurma zemra s'flet
Vetem ti me vjen ne ndihme
muzika e di çfare (Let it play)

nese ti sherim me gjen
do te kthehem pas tek ti
sa normale mund te jete
po te bie ne dashuri
nje mije njerez jane per ne
do ta merrni shpirtin tim
tani loti nuk me del
jam e çmendur per muzike

une po vi ktu vet i 3-ti
nese ke shoqe merri me veti
merri te tana dhe hade me vrap
B B B B2N'ni n'club
fikini dritat e qoje volumin
hapini birrat dhe çojeni fundin
(On two step) bani 2 hapa
une jom mbrapa trupin ta kapa
Vajzat i kena ma t'bukra se Xhemi
Njsna prej tyre, me mus eshte ketu Emmy
veshjen levizjet i ke provokuese
tana kto gjanat i ke programuese
e ke dit qe do dalesh me mu se
çdo sekond ti n'telefon ti mthu se:
LET IT PLAY
Hajde bertasim te tan D.J.

DËRGOI: