TEKSTESHQIP

Enca
Ata Nuk E Din
Lyrics
(Feat. Noizy)

Eyo Enca
The King’s here…

When they see us walking by,
always looking fine
Fjalt e tjerve nuk I dgjojm
cuz we don’t really mind

Konkurrenca per ne nuk ekziston
Ne vazhdojm ata le t’bojn ca t’dojn

Jo nuk me duhet asgje tjeter
vetem ty tkem pran
As milionat as makinat
fukara t’ishim vec t’ishim bashk

Kur te kam ty,me beso e kam gjith boten
Kur te shoh ty,me pushojn edhe lotet
As milionat as makinat
fukara t’ishim vec t’ishim bashk

Down,down they go
Cuz they don’t really know
They don’t really know
How we do it
Ata se din,Ata jo nuk e din
Ata jo nuk e din,
Sesi e bojm na

Uuh sa me pelqen ti
Dhe ti me pelqen mu
Syt e tu s’genjejn zemer
Syt e tu shum ti du
Fjalet me humbasin
Kur te kam pran vetes
Para se t’vije ti
Nuk ja dija kuptimin jetes
Ti me kompleton nga 0-100%
dhe nese shoqet s’jan dakort
shoqet e tua krejt e din
se si un ski me pas mo
Ato thojn jam rrugac,jo
Por nese ta jap fjalen dije
se nuk jam palaco

Jo nuk me duhet asgje tjeter vetem ty tkem prane
As milionat as makinat fukara tishim vec tishim bashk
Kur te kam ty,me beso e kam gjith boten
Kur te shoh ty,me pushojn edhe lotet
As milionat as makinat fukara tishim vec tishim bashk

Down down they go
Cuz they don’t really know,they don’t really kno
How we do it
Ata se din,ata jo nuk e din,ata jo nuk e din
Sesi e bojm ne

Uhh sa me pelqen ti
Syt e tu s’genjejn kurr

Konkurrenc per ne nuk ekziston
Ne vazhdojm ata le t’bojn ca t’dojn

Uh sa me pelqen ti
Syt e tu s’genjejn zemer
Syt e tu shum ti du
Uhh sa me pelqen ti

Down down they go
Cuz they don’t really know,they don’t really kno
How we do it
Ata se din,ata jo nuk e din,ata jo nuk e din
Sesi e bojm ne