TEKSTESHQIP

Endrit Ademi
22 Pranvera
Lyrics

Nata e fundit
Ajo natë mbeti kujtim
Sa i lumtur ishe ti o miku ynë
Ai rrugëtim i shkretë
Qoftë mallku' përjetë
Pse shkove ti
Kur të thamë të lutem rri
Ai rrugëtim i shpejtë
Nuk ia paska vlejtë
Kemi mbet' pa ty
Vëllau jonë i shtrenjtë

22 pranvera s'i prite
Mu në zemër na godite kur ike
Ditën kur ti ike
22 pranvera
Për ty lule, për ne therra
Dhe lotët për krejt vitet e tjera

Mallkoj momentin
Pse nuk patëm forcë më shumë
Pse s'të ndalëm
Tash këta lotë rrjedhin si lum
Sa u kënaqëm bashk
Sa shumë t'kemi dasht
Fatin tonë askujt Zoti mos ja dhashtë
Ai rrugëtim i shpejtë
Nuk ia paska vlejtë
Kemi mbet' pa ty
Vëllau jonë i shtrenjtë

22 pranvera s'i prite
Mu në zemër na godite kur ike
Ditën kur ti ike
22 pranvera
Për ty lule, për ne therra
Dhe lotët për krejt vitet e tjera

22 pranvera s'i prite
Mu në zemër na godite kur ike
Ditën kur ti ike
22 pranvera
Për ty lule, për ne therra
Dhe lotët për krejt vitet e tjera

DËRGOI:
INFO
Për melodinë dhe për tekstin u përkujdes Kreshnik Avdiu, teksa autor i orkestrimit është Ardian Kastrati.