TEKSTESHQIP

Eneda Tarifa
Permeti
Lyrics
(Feat. Salsano Rapi)

aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
(salsano)
mban mbi koke nje mal
dhe nen gushke nje lum
varen yjet ne qiell
si rubine te kuq
histori mijra vjet
ne nje keng me gernet
mdridhet zeri
sa here te therras o permet
(eneda)
guret e sokakut dhe avllit e bardha
vreshtat me qershi te shpella permbi vjos
kishat dhe selvite
bredha monopate
kenge dashurie
tpim nje got rakie
(ref)
o permet
loti im sot je
se ne rruge tkurbetit tret gjurmet e lugjet
ne muzg atje

o permet zemra ime je
je zenisi qe ngjallet nga puthjet e bijve te tu
(eneda)
guret e sokakut
dhe avllit e bardha
vreshtat me qershi te shpellat permbi vjos
kishat dhe selvite
bredha monopate\
kenge dashurie
tpim nje got rakie

o permet
aaaaaaaaa
aaaaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaaa
( salsano thirrje)
histori mijravjet ne nje keng me gernet
(salsano thirrje)
mdridhet zeri sa here te therras
o permet
o permet
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa

DËRGOI: