TEKSTESHQIP

Entela Ilirjani
Mos Harroni Shqiperine
Lyrics

Sot ka feste e gjithe Shqiperia
Le te bjen tupan
Neper male neper kodra
Trojet anembane

Kemi shqipen me dy krena
Kuq e zi flamurin kena
Se kane rene te paret tane x2

Ref...
Jemi shpiptare
Troje te pandare
Token e premtuar
E kane lene te pare

Erdhi dita e bekuar
Jo nuk jemi te copetuar
Se ne shekuj ne liri
Jemi Shqiptari x2

Ti shqiptar nga Dukagjini
Dhe ti Kosoves
Tregoju gjithe botes mbare
Vallen e Rugoves

Gjak shqiptar kemi ne vena
Na prin shqipja me dy krena
Ta gezojme kete pavaresi x2

Ref...
Jemi shpiptare
Troje te pandare
Token e premtuar
E kane lene te pare

Erdhi dita e bekuar
Jo nuk jemi te copetuar
Se ne shekuj ne liri
Jemi Shqiptari x2

...

Ref...
Jemi shpiptare
Troje te pandare
Token e premtuar
E kane lene te pare

Erdhi dita e bekuar
Jo nuk jemi te copetuar
Se ne shekuj ne liri
Jemi Shqiptari x2

INFO
Më datë 25 Nëntor 2014, Entela Ilirjani publikon videoklipin "Mos Harroni Shqiperine".