TEKSTESHQIP

Entela Zhula
Human
Lyrics

E kujtoj si dje
Kohën kur isha fëmi
T’lumtur unë e ti
Një pjatë harmoni.

E janë njerëzit sot
Nga leku si robot
Vëllezër prej një gjaku
Virten për një tokë.

Nuk di kush je
A je një mik I mirë
I shitur, i pështirë
Shitesh si një cop e lirë.

Harron se je dhe ti një njeri
Ke ndjenja edhe ti.

Aaaaahaaa mendja paraaa
Ku vete (4x)

Rrugës unë kaloj
Aty ku shkela dje
Toka s’është njësoj
As njerëzit nën re.

Lutem mos ndaloj
Ndjenja humane
Zemra rrahje rreh
Mirësi për ne.

Nuk di kush je
A je një mik I mirë
I shitur, i pështirë
Shitesh si një cop e lirë.

Nuk di kush je
A je një mik I mirë
I shitur, i pështirë
Shitesh si një cop e lirë.

Harron se je dhe ti një njeri
Ke ndjenja edhe ti.

Aaaaahaaa mendja paraaa
Ku vete (4x)
INFO
Për melodinë dhe për okestracionin punoi Andi Dhoska, teksa autore e tekstit është vetë artistja.