TEKSTESHQIP

Enxhi Nasufi
Njësoj
Lyrics

Vetëm ti je për mua
Vetëm unë jam për ty
Asgjë tjetër nuk dua
Kur ti më sheh në sy

E di një në një milion
Fryma që më zgjon
Zemrën time ke
Dhe kur s'më beson
Si unë xhelozon
Jemi ne njësoj, yeah

[REF.:]
Eja më merr sonte, baby
Mbi trupin tim, tëndin dua të ndjej
Je vetëm ti, baby
Every day, na-na-na
Every night, no, no, no
K'të natë nuk dua premtime
Në mij'ra yje me ty të jem
Je vetëm ti, baby
Every day, na-na-na
Every night, no, no, no

Zemër, sot mos shko
Dorën mos ma lësho
Dua të jem pranë teje
Zemër, jo mos shko
Afër ti më qëndro
Se të ndjej brenda meje

E di një në një milion
Fryma që më zgjon
Zemrën time ke
Dhe kur s'më beson
Si unë xhelozon
Jemi ne njësoj, yeah

[REF.:]
Eja më merr sonte, baby
Mbi trupin tim, tëndin dua të ndjej
Je vetëm ti, baby
Every day, na-na-na
Every night, no, no, no
K'të natë nuk dua premtime
Në mij'ra yje me ty të jem
Je vetëm ti, baby
Every day, na-na-na
Every night, no, no, no

Më largon ti
Më afron ti
Thua, "Jo mos shko"
Xhelozon ti
Më kërkon ti
Vetëm mos më lër
No-oh-oh, yeah

[REF.:]
Eja më merr sonte, baby
Mbi trupin tim, tëndin dua të ndjej
Je vetëm ti, baby
Every day, na-na-na
Every night, no, no, no
K'të natë nuk dua premtime
Në mij'ra yje me ty të jem
Je vetëm ti, baby
Every day, na-na-na
Every night, no, no, no
INFO
Muzika dhe teksti vjen e realizuar nga Boocky.