TEKSTESHQIP

Epos
Mall
Lyrics

Ca pika shiu rane mbi qelq.
Per ty une befas ndjeva mall.
Jetojme te dy ne nje qytet,
Dhe rralle shihemi sa rralle.

Edhe m'u duk pak e çuditshme
Si erdh kjo vjeshte, ky mengjes.
Qiejt e ngrysur pa lejleke
Dhe shirat pa ylber ne mes.

Dhe thenia e vjeter e Heraklitit
Seç m'u kujtua sot per dreq:
"Te zgjuarit jane bashke ne bote,
Kurse te fjeturit jane veç".

Ne ç'enderr kemi rene kaq keq,
Qe dot s'po zgjohemi valle?...
Ca pika shiu rane mbi qelq
Dhe une per ty seç ndjeva mall
INFO
Për një atmosferë të shtuar, ky produkt muzikor u prezantua i realizuar me mjaft shije edhe me klip muzikor, i cili u publikua me datë 24 Tetor 2012. Këngës i janë përshtatur vargjet poetike të shkruara nga Ismail Kadare.