TEKSTESHQIP

Era Rusi
6 Mars
Lyrics

Me ty provova te paren puthje
Ishte e shenjt
Me ty provova lotin e pare
Qe ende rrjedh
Kaluan vite te kam kerkuar
Nuk me tregoin
E ndjej e ndjej dhe ti per mua
Njesoi mendon

Se ti do jesh gjithmon i pari
Qe puthja frymen ndali
Se ti do jesh gjithmon ne mua
E dua te ta them tani se
Une te doja prap te dua
Te betohem s'te kam harruar
Sa dua te te shoh e te te flas
U lind edhe u ndam ne 6 Mars

Nese vertet ti me ke dashur
Eja me gjej
Edhe nje here te fundit here
Dua te ndjej

Se ti do jesh gjithmon i pari
Qe puthja frymen ndali
Se ti do jesh gjithmon ne mua
E dua te ta them tani se
Une te doja prap te dua
Te betohem s'te kam harruar
Sa dua te te shoh e te te flas
U lind edhe u ndam ne 6 Mars

Se ti do jesh gjithmon i pari
Qe puthja frymen ndali
Se ti do jesh gjithmon ne mua
E dua te ta them tani se
Une te doja prap te dua
Te betohem s'te kam harruar
Sa dua te te shoh e te te flas
U lind edhe u ndam ne 6 Mars

DËRGOI: