TEKSTESHQIP

Eranda Libohova & Irma Libohova
Ku Vajti Valle Ai Djale
Lyrics

Cdo mengjes bashke ne shkolle ne shkojme
Ne udhëkryq nje djalosh takojme,
Buzeqesh bicikleten nget,
Nuk e dijme cilen nga ne pret.
Punëtor eshte diku ky djale.
Si djalosh jo jo ska te share,
Buzeqesh e nuk flet ai
Eh sa shume flasin syte e tij
dhe nuk flet ai, nuk na flet...

Ref:E dijme tani
nje zile biçiklete
njeren nga ne
o sec ka bere per vete
pse druhet valle,
po pse ka turp ky djale
dhe nuk guxon te flas nje fjale
Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurin te bukur e kerkojme sic jemi vet ne e enderrojme

Por nje dite me ate se pame
shoqen pyes ku do jete valle
Me shikon embelsisht ne sy
Ne aksion thot eshte ai
Shkoi nje kohe erdhi nje mengjes
Ne udhëkryq ja ne biciklete
Djali vjen para nesh ndalon,pershendet
Shoqen e takon shoqen e takon e takon...

Ref: erdhi tani nje zile biçiklete njeren nga ne o sec ka bere per vete
pse druhet valle, o pse ka turp ky djale
O pse nuk guxon te flas nje fjale
Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurin te bukur e kerkojme sic jemi vet ne enderrojm