TEKSTESHQIP

Eri Qerimi
Bijn Tupanat
Lyrics

Bijn tupanat edhe defat
luni me sevda
si kjo nat nuk ka me arde
po e cojm hava

Po vijn nuset rreth e qark
Po kcejn krejt me def
Nusja jone ma e mira
Me dimih jelek

Lumi nusja shtat selvi
O per bukuri
Thurni thurni qika gra
O per mashallah

Jan mbledh hallat edhe tezet
Mixh e dajallar
Per martes te vllait ton krejt
O po bojn sefaa

Po vijn nuset rreth e qark
Po kcejn krejt me def
Nusja jone ma e mira
O po jet shyhret

Lumi nusja shtat selvi
O per bukuri
Thurni thurni qika gra
O per mashallah

Ufffff, skis ma mir jallah ma shyhret
Martovi nana djalin e vete

Lumi nusja shtat selvi
O per bukuri
Thurni thurni qika gra
O per mashallah
INFO
Vija melodike, teksti dhe arranzhimi u mor përsipër nga Amir Synth & Eri Qerimi.