TEKSTESHQIP

Eri Qerimi
Bonita
Lyrics

Interesante don diamante
Interesante je dominante
Don diamante neve na kalle
Don diamante interesante

Femer fatale don diamante
Je dominante interesante
Femer fatale don diamante
Interesante je dominante

Boni boni ta
E omel qika
Sdon kritika
E omel qika

Interesante je interesante
Ti je ylli i ksaj nate
Femer fatale femer fatale
Pak me kadale pak kadale

Jam si tony montana
Ti je like columbiana
Bonita la fama
Filipina me drama

Leje mos e vet
Ajo nuk ta jep
Plumi plumi ricochet

Boni boni ta
E omel qika
Sdon kritika
E omel qika
INFO
Komponimin dhe arranzhimin e shkroi vetë këngëtari, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Sebi.