TEKSTESHQIP

Eri Qerimi
Dilie
Lyrics
(Feat. Erhan)

Dridhe dine dilie
Belly belly dum tek
Dridhe dine dilie
Belly belly dum tek

Vaje vaje da vaje
Diamant per mua je
Lun e lun e bukur kce
Me ty ndjehem gentelman

Te kelipaja sa mangen
Bellydancer san mange
Eri erhan gilaven
Sare chaja dilaren

Dridhe dine dilie
Belly belly dum tek
Dridhe dine dilie
Belly belly dum tek

Jemi njishat jemi ne
Knojm per juve atmospher
Goca belin po e dredh
Eri erhan gentleman

E kelipaja sa mangen
Bellydancer san mange
Eri erhan gilaven
Sare chaja dilaren

Dridhe dine dilie
Belly belly dum tek
Dridhe dine dilie
Belly belly dum te
INFO
Komponues i muzikës, autor i tekstit dhe arranzhues i muzikës është vetë këngëtari.