TEKSTESHQIP

Erjon Beci
Mesnata
Lyrics

Ndonjehere rri e mendoj
pse asgje nuk funksionon!?
jeta duket si nje loje
dy here humb
dhe njehere fiton
endem rrugeve nuk ndaloj
e ndjej se dicka me mungon
mbase eshte nje paranoj
imazhi yt me shoqeron
edhe nata me mbulon
dhe kerkon te me tregoje
ndaloj nje cast
te marr fryme dhe te vazhdoj
vazhdon te me kerkoje
ngado mundohem te harroj
ndaloj nje cast
i mbyll syte dhe enderroje.....

REF...

Mbeta hije
sikur vetem njehere ta dije
te gjithe rruget e jetes sime
me conin tek tiiii...
mbetem, tretem...
lumturin qe dot nuk e gjetem
per sa kohe qe do te mbetesh
vetem,do te vij tek tiii...

Ndonjehere rri e mendoj
pse asgje nuk funksionon!?
jeta duket si nje loje
dy here humb
dhe njehere fiton
endem rrugeve nuk ndaloj
e ndjej se dicka me mungon
mbase eshte nje paranoj
imazhi yt me shoqeron
edhe nata me mbulon
dhe kerkon te me tregoje
ndaloj nje cast
te marre fryme dhe te vazhdoj
vazhdon te me kerkoje
sado mundohem te harroj
ndaloj nje cast
i mbyll syte dhe enderroje.....

REF 2X...

Mbeta hije
sikur vetem njehere ta dije
te gjithe rrugete e jetes sime
me conin tek tiiii....
mbetem,tretem
lumturin qe dot nuk e gjetem
per sa kohe qe do te mbetesh vetem,do te vij tek tiiiii.....

DËRGOI: