TEKSTESHQIP

Erion Korini
Nuk Meriton As Te Urrehesh
Lyrics

Në paqe jam në shpirtin tim
Në paqe dhe në harmoni
se nga un ike ti mallkim
mallkim i madh e pabesi
nuk gjendet krahësim për ty
se vetëm helm të rrjedh në dej
edhe qymyri më i zi
është shumë i bardhë përpara teje
Jo sështë një këngë për lamtumirë
se as atë se meritooon
NUK GJEN NË BOTE NJË MANASTIR
KU TI TË SHKOSH E TË RRËFEHESH
TI JE E GJITHA SHKRETËTIRË
NUK MERITON AS TË URREHESH
Në paqe jam në shpirtin tim
Në paqe jam dhe në harmoni
se nga un ike ti mallkim
mallkim i madh e pabesi
nuk gjendet krahësim për ty
se vetëm helm të rrjedh në dej
edhe qymyri më i zi
është shumë i bardhë përpara teje
Jo sështë një këngë për lamtumirë
se as atë se meritooon
NUK GJEN NË BOTE NJË MANASTIR
KU TI TË SHKOSH E TË RRËFEHESH
TI JE E GJITHA SHKRETËTIRË
NUK MERITON AS TË URREHESH 2x

NUK GJEN NË BOTE NJË MANASTIR
KU TI TË SHKOSH E TË RRËFEHESH
TI JE E GJITHA SHKRETËTIRË
NUK MERITON AS TË URREHESH 2x

DËRGOI: