TEKSTESHQIP

Ermelinda Bixhaku
Çajup O Vendi I Bukur
Lyrics

O cajup o vend i bukur
O bace e luleve(2 here)

Fushat rrethuar me male
Te bukur klime qe ke(2 here)

Ujet e ftohte te flladit
Ilaci senundjeve(2 here)

Piva qumesht dhe ke pire
Ere e trendelinave(2 here)

Ta ka enda qe te rrish
Mu ne mes te luleve(2 here)

O cajup o vend i bukur
O baçe e luleve(2 here)

DËRGOI:
INFO
Dilemës klip po, apo klip jo, i është dhënë një përgjigje, pasi produkti muzikor erdhi tek publiku i kompletuar nga sfera vizuale edhe me anë të një klipi muzikor, për produksionin e të cilit është kujdesur Angjel Pro. Ky videoklip u publikua me datë 18 Shkurt 2021. Këngës i janë përshtatur vargjet nga Populli, ndërsa autor i orkestrimit rezulton të jetë Genci Malaj.