TEKSTESHQIP

Ero
Te Dua Zemer
Lyrics

Te dua dua zemer
Tdua si ta them
Oo ti ke hy nzemren tem
Hajde flasim vetem dhe nje here
Oo te te them ty te kam jet

Nzemren tende vajze nje vend kerkoj
Dua bashk te qendrojm, jeten ta ndryshojm (x2)

Te dua dua zemer
Tdua si ta them
Oo ti ke hy nzemren tem
Hajde flasim vetem dhe nje here
Oo te te them ty te kam jet

Po ty je e vetmja qe mendoj per ty
Ti je fati im qe te dua ty (x2)

Te dua dua zemer
Tdua si ta them
Oo ti ke hy nzemren tem
Hajde flasim vetem dhe nje here
Oo te te them ty te kam jet..
INFO
Vijën melodike, tekstin dhe produksionin në studio e mori përsipër ERO (Eroll Osmani).