TEKSTESHQIP

Ervin Bushati
Rakia
Lyrics

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngatron gruan e shkon me komshin.

Kjo rakia mendjen ma ka cu pika pika me e pi un du te bertet gruja nuk ka rendesi dhe belaja iken me rakii.

Kjo rakia mendjen ma ka cu pika pika me e pi un du te bertet gruja nuk ka rendesi dhe belaja iken me rakii.

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngaterohet nuk e gjen shtepin.

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngatron gruan e shkon me komshin.

Kjo rakia qe terbon dynjan pasanukun edhe fukaran me dhemb koka dua te haroj ne raki sot dua te notoj.

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngaterohet nuk e gjen shtepin.

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngatron gruan e shkon me komshin.

Heeejjj te gjith naten do festoj
sa kam halle ti haroj,te vi sonte une dua deri ne mengjes.

Heeeej zemra ime embel moj,me
raki dua tet haroj,me harove ti mua,me haro sot.

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngaterohet nuk e gjen shtepin.

Reff:Raki Rakiee,sa mire moj rakiee ty lezetin kush ta din,ngatron gruan e shkon me komshin.

DËRGOI: