TEKSTESHQIP

Evis Mula
Si Kukull Ne Kuti
Lyrics

Mos
Dua t'ja kaloj mir
Te me ruash ti
Si nje kukull ne kuti
Te kesh kujdes ti
Vetem ty te kam, s'esht cudi
Ndoshta asht me mir te dal
Spo kerkoj me dashuri
Ti mos u merzit shpirt
Mbase ti me dhe aq shume
Zgjuar dhe ne gjume do te kujtoj
Por tani kam pune
Nuk e di a te duroj dot me
Nuk e di kuptimin e te qenit vetem pse sme lë
Te kam xhan por ste dua
Ishe mjaftuar me mua
Tani fjalet e tua nuk i ndjej aq sa dua
Me fal po largohem
Pa ty neser do zgjohem
(Mos baby)
Mos me bej te acarohem
Te kam xhan por ste dua
Dhe ti me mire pa mua
(mos baby skan kuptim ato qe thua )
Pse skupton po te le
Nga ty fjale nuk dua me
Dije po iki dije po ikiii
Llalalalalalla la la
lalallalalalal la la
Nese un do te jem pa ty me mire do jet per ne te dy
Kukull ne kuti jo smund te rri jo smund te rri x3

Ti mos u merzit shpirt
Mbase ti me dhe aq shume
Zgjuar dhe ne gjume do te kujtoj
Por tani kam pune
Nuk e di a te duroj dot me
Nuk e di kuptimin e te qenit vetem pse sme lë
Te kam xhan por ste dua
Ishe mjaftuar me mua
Tani fjalet e tua nuk i ndjej aq sa dua
Me fal po largohem
Pa ty neser do zgjohem
(Mos baby)
Mos me bej te acarohem
Te kam xhan por ste dua
Dhe ti me mire pa mua
(mos baby skan kuptim ato qe thua )
Pse skupton po te le
Nga ty fjale nuk dua me
Dije po iki dije po ikiii
Llalalalalalla la la
lalallalalalal la la
Nese un do te jem pa ty me mire do jet per ne te dy
Kukull ne kuti jo smund te rri jo smund te rri x3
lalalallal la
Mos
lalalalallal la
Te kam xhan por ste dua
Ishe mjaftuar me mua
Tani fjalet e tua nuk i ndjej aq sa dua
Me fal po largohem
Pa ty neser do zgjohem
(Mos baby)
Mos me bej te acarohem
Te kam xhan por ste dua
Dhe ti me mire pa mua
(mos baby skan kuptim ato qe thua )
Pse skupton po te le
Nga ty fjale nuk dua me
Dije po iki dije po ikiiiiiiiii
Nese un do te jem pa ty me mire do jet per ne te dy
Kukull ne kuti jo smund te rri jo smund te rri x2

DËRGOI:
INFO
Vijën melodike dhe arranzhimin e krijoi Genti Lako.