TEKSTESHQIP

Faik Rama
Gurbeti
Lyrics

Un i mjeri rri n'gurbet, jam i vetem skam kerkan...
Pa familjen, pa shoqnin...
Me merre malli per shtepin...

Ohh bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti i qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku jam lind...
Ohh bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti i qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku jam lind...

Or bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...
Or bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...

Dit e nat un rri pa gjum, per familje tuj mendu...

Kur vjen dita n'shpi me shku? se n'gurbet s'muj me jetu...

Ohh bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...
Ohh bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...

Or bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...
Or bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...

M'shkoj rinia ndhe te zi, s'mundem vetem te ri...

Jam i llodhur, i merzitur per familjen, per vendlindje

Ohh bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...
Ohh bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...

Or bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...
Or bylbyl qe fluturon, t'fala nënes ti mi qon,
pershendete gjith shoqnin, dhe vendin tim ku kam lind...

DËRGOI: