TEKSTESHQIP

Fatma Zyberi
Doli Goca Në Penxhere
Lyrics

Doli goca ne penxhere
Per me pa se kush po vjen
Po na vjen nji djal beqar
Zemren goces ja ka marr x2

Ref...x2
Oj oj oj lajle
Oj oj oj lajle
Kujtova se binte shi
Po ato ishin lotet e mi

Ndoshta jam dhe fukara
Jo nuk blihem me para
Mos ma ki moj me hile
Sa me deshe kurr s'ma the x2

Ref...x2
Oj oj oj lajle
Oj oj oj lajle
Kujtova se binte shi
Po ato ishin lotet e mi

...

Ref...x2
Oj oj oj lajle
Oj oj oj lajle
Kujtova se binte shi
Po ato ishin lotet e mi

DËRGOI: