TEKSTESHQIP

Fatmir Hoxha
Kumrija E Elbasanit
Lyrics

Kumuri e Elbasanit
Këndon herët në mëngjes
Po shkëlqen ylli i karvanit
Ndriçon sytë e Paqizes

Po shkëlqen ylli i karvanit
Ndriçon sytë e Paqizes

Je e bukur si hyri e
Si menekshe në pranverë
Ku të kam moj kumuri e
Thuja kangës dhe nji herë

Ku të kom moj kumuri e
Thuja kangës dhe nji herë

Mos e merr veten për kambë
Zgjidhe shokun djal të ri
Të ju shof si yll e hanë
Dy zamak për bukuri

Të ju shof si yll e hanë
Dy zamak për bukuri

Nuk do t’kem aspak zili e
Kur të shof unë tuj shetitë
Me dashnorin nazeli e
Jeni bashku dy të ri

Me dashnorin nazeli e
Jeni bashku dy të ri