TEKSTESHQIP

Fatmir Hoxha
Se Dy Të Dashura Që I Kam
Lyrics

I: Se dy të dashura që i kam
O ju shok’t e mi.
Unë i dua shumë ato
Porsi sytë e mi. :I
Ref.:
I: E para është nana
E dyta moj më je ti.
Që të dyja t’mira jeni
Ju kam si sytë e mi. :I
Por ti e dyta
Mos u dëshpro kaqë shumë!
Se nanën time e dua
Ma shumë se ty.
Se po mos të ishte nana
S’do t’më kishe ti.
Që të dyja t’mira jeni
Ju kam si sytë e mi.
Nana unë dhe ti
Ne jemi nji.
Ndoshta flasin për ne
Se na kanë zili.
Ne rrojmë të gëzuar
Të lumtur në qetësi.
Se po mos t’ishte nana
S’do t’më kishe ti.