TEKSTESHQIP

Fatmira Breçani
Per Bij T’Vet Pyet Dragobia
Lyrics

Për bij t’vet pyet Dragobia
Var në mur rrin çiftelia
Ku ka shkue çika e kësaj ane
Ku asht’ artistja tropojane
Fatime Sokoli

Ref.
Kur e kapte çifteline
N’ skenë e sillte historine
Male e fush binin n’mendime
Tuj ndigju motrën Fatime

Kur këndonte për flamurin
Kong për Shotën e Bajram Currin
Dridhej teli me tingëllime
Kndoj Kosovën dhe Çamërine