TEKSTESHQIP

Fatmire Mjaku
Dua
Lyrics

jam enxet si afrika krejt me thon ti me malltretone meshqetson eembel porsi mjalt ste dukem mjaf ti vetem kerkon me nervozon kaardhe fundi dhe ste akceptoj kush je ti qe te duroj ti kerkon pronsi te kesh per mu jojo nuk po du
ref. ti do don qe tjesh i ulur ne separe tete luaj si nkabare jojoj aspak kete ghe se akceptoj endrra jote tash mbarojjjjjj 2 toleranc smund te bej tash stop eke sod nuk jam si dje ti kot eke emir shum si llokum ku do baj bum nuk te dua un shko ne dreq te mallkum ka ardhe fundi dhe ste akceptoj kush je ti qe te duroj ti kerkon pronsi te kesh per mu jojo nuk po du ref, dhe videone ke ne ne yeotube2008