TEKSTESHQIP

Faton Rugova
Dy Here Une Ta Fala
Lyrics

prej gabimi ne gabim
prej mashtrimi ne mashtrim
te gjith jan qudit me mu
sa shum tkam duru

tash ne zemer mke plagos
dhe durimi ime u sos
tri here-esh ti po gabon
kjo tregon se nuk me don

[refrein:2x]dy here une ta fala
dy here une nuk
e teprove mtvertet
nuk fallet gabimi i trete

ti me shok me ke perla
skishe qef me sy mej pa
nje qellim e paske pas
zemren me ma pllas

nga dashnia qe verboj
vetem zoti me ndimoj
nuk me paske meritu
shko me tjetrin nuk te du

[refrein:2x]dy here une ta fala
dy here une nuk
e teprove mtvertet
nuk fallet gabimi i trete

[refrein:2x]dy here une ta fala
dy here une nuk
e teprove mtvertet
nuk fallet gabimi i trete

DËRGOI: