TEKSTESHQIP

Ferki Shala
Vdekja
Lyrics

Dil o shpirt i mire me lehtsi.
Nga Zoti yt selam ke.
Vuajtjet tua sot mbaruan. X2
All-llahu tpret me falje.

Nuk e harruam pendimin tend.
Namazin tend se kem harru.
Dashurin per Pejgamberin X2
All-llahu lart e ka vlersu.

Un jam meleku qe jam dergu.
Ta pergezoj secilin rob.
Qe adhuron vetem All-llahun. X2
E ne ket rrug i fort qendron.

Nuk e harruam sabrin tend.
As Agjermin se kem harru.
Sjelljen e mire me prindrit te tu. X2
All-llahu lart e ka vlersu.

Ky eshte Xhenneti qet eshte premtu.
Pallate me ar dhe argjend.
Lumenjt pa ndal rrjedhin nen tok. X2
Keshtu shperblehen robt e sinqert

Nuk e harruam moralin tend.
Sadakun tend se kem harru.
Friken qe kishe ndaj All-llahut. X2
All-llahu lart e ka vlersu.

Knaquni ktu ne Xhennet.
Te gjithe dot keni pasuri.
Smundje as vdekje sdo te ket. X2
Pergjithmone dot jeni trinj.

Nuk na harrove ti ndynja.
As ne sot ty nuk tkem harru.
Ju jeni tknaqur me All-llahun. X2
All-llahu eshte i knaqur me ju.