TEKSTESHQIP
Festivali i 3-të në RTSH
Festivali i 3-të i Këngës në RTSH u zhvillua në tre nete: 26 deri 28 dhjetor 1964.

Nuk u dha asnje çmim i pare, por pas disa vitesh RTSH shpalli si Këngë fituese “Sot jam 20 vjeç”, kënduar nga Vaçe Zela.

Cmimi i dyte:
"Dritaren kerkoj" muzika Tonin Harapi, teksti Llazar Siliqi, kenduar nga Vaçe Zela dhe Klotilde Shantoja.
Cmimi i trete:
"Sot mbusha 20 vjeç" muzika Llazar Morcka, teksti Dionis Bubani, kenduar nga Vaçe Zela dhe Niokolin Gjergji.
"Krojeve te vendit tim" muzika Mark Kaftalli, kenduar nga Fatmira Puka dhe Maliq Como.

Prezantuan Drita Bardhi dhe Vangjel Heba.
Festivali i 3-të në RTSH (1964)
  • Festivali i 3-të në RTSH
  • Viti: 1964
  • 26/12/1964 - 26/12/1964
  • ILA (Universiteti i Arteve)
  • Prezantuesit: Drita Bardhi & Vangjel Heba
  • TV: TVSH
  • Radio: Radio Tirana