TEKSTESHQIP

Fidaim Aliu
Shqiptar
Lyrics

2x Po ta them me zemer ndryshe mos um thirr shqiptar e kom emrin mbiemrin ilir

2x Edhe po te vdes edhe sa tjem gjall mashkulli te vorri ky ishte shqiptar

2x Ku do qe te jesh te ndihesh krenar a kush do qe tpyet thuj qe jam shqiptar

2x Uj nuk bahet gjaku te vjetrit kan than kombi dhe tradita anash zban mi lan

2x Edhe kur te vdes edhe sa tjem gjall mashkulli te vorri ky ishte shqiptar

2x Ku do qe te jesh te ndihesh krenar a kush do qe tpyet thuj qe jam shqiptar

2x Edhe kur te vdes edhe sa tjem gjall mashkulli te vorri ky ishte shqiptar

2x Ku do qe te jesh te ndihesh krenar a kush do qe tpyet thuj qe jam shqiptar

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të nënvlerësohej një aspekt kaq i veçantë, ndaj, produkti muzikor është prezantuar tek artdhashësit i punuar shumë bukur me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 17 Mars 2016.