TEKSTESHQIP

Fidush Aliu
Ezani Bilalit
Lyrics

O Resul të kujtojm me mall ty që të patëm imam. Prej kur nga kjo bot ke dal Bilali s'thërret ezan 2x

Kur ngritem të jap ezanin mallëngjimi më kaplon. E gjith kjo bot pa Resulin vetëm shpirtin ma ngushton 2x

Ref:
Ya Resul All-llah Ya Habib All-llah Ya Resul All-llah Ya Nebi All-llah 2x

Vjen Omeri me Ubejdin e lusin me lotë ne sy: "O Bilal thirre Ezanin le të gëzohet aj Nebi" 2x

Qlirimi Kudsi sherifit ash dhurata e Zotit ton. Toka e Isras dhe Miraxhit sot Islamin e pranon 2x

Ref:2
Ya Resul All-llah Ya Habib All-llah Ya Resul All-llah Ya Nebi All-llah 2x

Përmbi Kuds Bilali e lëshon zërin e tij mallëngjim.
Gjdo Ashab tani loton nga kujtimet që ju bin

O ma i dashuri Muezin dhasht All-llahu në kauther.
Ta thërrasësh ti Ezanin kur t'shohësh at pejgamber.

Ref:3
Ya Resul All-llah Ya Habib All-llah Ya Resul All-llah Ya Nebi All-llah 2x

DËRGOI: