TEKSTESHQIP

Fikret Dauti
Ramazan M'kisht Mar Malli
Lyrics

O Zot i fuqishem ty te qofshim fal ndimoju gjith atyre që po e agjërojn këtë Ramazan të shejnt O Zot i mëshirshëm letsoja këtë agjërim vllezërve dhe motrave tona të këti muajt të shejnt.

Syt mu mbushën mu
me lot,tfalem Zot për
kët dit sot me lot e ndegjoi
Ezanin kjo është drita e
Islamit oh moj sofra
e ramazanit begati
e muslimanit sa e mirë
e sa sevap krejt reth sofres
bajn iftar.

Ramazan o mkish mar malli që një vit me
me ba iftarin Ramazan o muj i dritës rrug tAllahut
mirëdritën.2x

Duart plot elhamdulila bajm syfir me Bismilah
Te Allahu je i pari kush ban jet me prit iftarin.2x

Krejt të mirar i ka fal o i bukur o Allah smdhimet shpirti
kur ti mban dhe një jet tish Ramazan.

Ramazan i mkish mar malli që një vit me ba
iftarin Ramazan o muj i drites rrug tAllahut
mirëdritën.2x
INFO
Ashtu siç pritej, ky krijim muzikor prezantohet në tregun e gjerë të muzikës i punuar këndshëm edhe me një videoklip, i cili u publikua me datë 18 Qershor 2015.