TEKSTESHQIP

Fisniket
Molle E Ndaluar
Lyrics

100-poezi do ti shkruaj per ty
por asnjera sben pun qe te kthehesh te un
por asnjera sben pun qe te kthehesh te un

Ref2:

Molle e ndaluar
e ndaluar per ne
eshte dashuria jon
m'kujtohet kur me the

100-lutje te zoti do ti bej per ty
por asnjera sben pun
qe te kthehesh te une
por asnjera sben pun
qe te kthehesh te une..

Ref 2:

molle e ndaluar
e ndaluar per tek
qenka dashuria jone
qe u mbulua me dhe..

DËRGOI: