TEKSTESHQIP

Fitnete Tuda
Si Muzika
Lyrics

Sa shume e duam
e sa pak kemi
Sa shume e vuajme
e ja ku jemi
Dhe te gjithe lutemi per nje dashuri
Oh ku je ti, oh ku je ti

Sa prane te kam
e dot s’te gjej
I fshehur ne enderr
ne kenge ti je
Dhe te gjithe lutemi
per nje mrekulli
Oh ku je ti, oh ku je ti

Ref.
Une dua te jesh si muzika
Dhe dua te me ndjesh si muzika
Une dua te jesh gezimi im
Une dua te jesh frymezimi im

Sa shume e duam
e sa pak kemi
Sa shume e vuajme
dhe ja ku jemi
Dhe te gjithe lutemi per nje dashuri
Oh ku je ti, oh ku je ti

Une dua, dua te jesh
Une dua, dua te jesh