TEKSTESHQIP

Fitnete Tuda
Duke Kërkuar Jetën
Lyrics

Duke kërkuar jetën
Kalova male, kalova dete
Duke kërkuar jetën
Jo nuk e gjeta të vërtetën...
...
Duke kërkuar diellin
Lart fluturova dhe preka qiellin
Duke kërkuar diellin
Lart fluturova dhe putha qiellin
...
Duke kërkuar lirinë
Pa të s'jetoj dot si pa dashurinë