TEKSTESHQIP

Flakron Voca
Avanturiste
Lyrics

N`holiwood nuk po jetojm
Ta kem jeten fill me ngjyra
Dashurin duhet ta mbrojm
Qe tmos kemi 100 fytyra

Dam e bere jeten time
Harove ato kujtime
Kur une zemren ta dhurova
Tash cdo gje mbaroj

Ref.x2
Jo ste dua vash avanturiste
Qe ma fale dashurin me kiste
Duke shkelur mbi mua qe te dua
Theve besen qe ma dhe mua

N`holiwood nuk po jetojm
Ta kem jeten fill me ngjyra
Dashurin duhet ta mbrojm
Qe tmos kemi 100 fytyra

Dam e bere jeten time
Harove ato kujtime
Kur une zemren ta dhurova
Tash cdo gje mbaroj

Ref.x2
Jo ste dua vash avanturiste
Qe ma fale dashurin me kiste
Duke shkelur mbi mua qe te dua
Theve besen qe ma dhe mua