TEKSTESHQIP

Flamur Plakiqi
Plaga E Vjeter
Lyrics

Ne plagen e vjetër
Sot prap me ke preke
Ëndrra e trishtuar
Mdoli e vertetë

Buzet qe mkan puth
Paskan helm te ranë
Dashnin qe ma dhe
Tjetri po e mban

Zemra qe m’ka vra
Mos prit unë me ta falë
Mallku qoft ajo ditë
Kur mu errsuan sytë
T verteten se kam pa
Krejt ndryshe me ke dal
Me ke dal me ke dalë
Ti engjull me zjarrë
U tradhtova perseri
Ne njeri pa dashuri