TEKSTESHQIP

Florent Abrashi
Vajzë
Lyrics

Dashurine e njohim rralle
Por kur troket na ndrron perjet
E mban emrin e nje va, vajzë
Dit e kendshme dit e lehte
Ajo dit qe me sjell
Veç profumin e nje va, vajzë

Po te lind un dhe nje here
Lutem Zotit djale te mbes
Per tu ngrohur prane nje va, vajzë
Vajza si kjo kenge jo s'njeh
S'njeh padrone i falet veç
Atij djale qe nota, еndrra frymzim sjell

Asnje endеrr s'ke pa te (Asnje enderr s'ke pa te)
Muze per djemt o vajze ti je

[REF.:]
E di qe s'eshte e lehte
Kupton kur prane ate jo s'ke
Ce do pra, ajo nuk kthen
Dhe trute te vijne kur me se ke
E di qe s'eshte e lehte
Kupton kur prane ate jo s'ke
Ce do pra, ajo nuk kthen
Dhe trute te vijne kur me se ke

Po te lind un dhe nje here
Lutem Zotit djale te mbes
Per tu ngrohur prane nje va, vajzë
Vajza si kjo kenge jo s'njeh
S'njeh padrone i falet veç
Atij djale qe nota, endrra frymzim sjell

Asnje enderr s'ke pa te (Asnje enderr s'ke pa te)
Muze per djemt o vajze ti je

[REF.:]
E di qe s'eshte e lehte
Kupton kur prane ate jo s'ke
Ce do pra, ajo nuk kthen
Dhe trute te vijne kur me se ke
E di qe s'eshte e lehte
Kupton kur prane ate jo s'ke
Ce do pra, ajo nuk kthen
Dhe trute te vijne kur me se ke
E di qe s'eshte e lehte
Kupton kur prane ate jo s'ke
Ce do pra, ajo nuk kthen
Dhe trute te vijne kur me se ke
E di qe s'eshte e lehte
Kupton kur prane ate jo s'ke
Ce do pra, ajo nuk kthen
Dhe trute te vijne kur me se ke