TEKSTESHQIP

Flori Mumajesi
Mbaroj Per Ty
Lyrics

M'duaj zemër...
M'duaj zemër
une e di mundesh edhe më fort.
M'duaj zemër,
edhe kur të dy ja fusim kot.

M'duaj zemër...
M'duaj zemër edhe kur
te jesh ti larg nga unë.
M'duaj zemër...
M'duaj zemër dhe pak më shumë.

Se unë mbaroj për ty,
unë mbaroj për ty.
Unë mbaroj për ty,
unë mbaroj për ty...

Fundi qiellit...
Fundi qiellit ti e din
per ty nuk më mjafton.
Je njeriu...
Je njeriu im dhe kur lëndon.

M'duaj zemër...
M'duaj zemër
edhe kur të jesh ti larg nga unë.
M'duaj zemër...
M'duaj zemër edhe pak më shumë.

Se unë mbaroj për ty,
unë mbaroj për ty.
Unë mbaroj për ty,
unë mbaroj për ty...
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200