TEKSTESHQIP

Foleja
Vetmia
Lyrics

Kam deshir,shum te shetis
Kur bie shi
kur rruget jane ne vetmi
Dhe luftoj me nostalgjine
Kohen ta kaloj
Ne rruge
sdua askend un ta takoj

ref:
vetmia
vetmia
vetmia me kenaq
me kenaq fort
me nostaligjine
me nostalgjine