TEKSTESHQIP

Francesk Radi
Ky Fat Na Ra
Lyrics

Heeeeeeeej
eci rruges dhe mendoj
pa shtepi pa para
dhe pa ty e dashur
dhe pa ty e dashur

degjohet nje siren e forte
dhe thon cfar po ndodh
policia internon mafja i liron
cfar po ndodh cfae po ndodh

ja shkojne dhe vijne
ngrihen bien qeverite
na lodhen premtimet
dhe fjalet bosh
nje jete ka njeriu
ndaj kerkon qe ta jetoje

te kesh para nuk je i sigurt
mos kesh para dhe me pak i sigurt
rrojme te gezuar
me dere te blinduar
te huajt punojne shqiptaret rrojne
ky fat na raaaaaa

heeeeeej
kaloj midis njerzve
dhe ndjej qe kam frike
me duken te vrazhde
dhe menefragist menefregist
menefregist

shikojne te babzitur
dhe shajne neper dhembe
po kush e ka prishur
boten e tere boten e tere
boten e tere

i pyeta gjith njerzit
ne per libra nuk e gjeta
si zemer e lodhur une po vije
kronika me lajme
vrasje vjedhje varferi

te kesh para nuk je i sigurt
mos kesh para dhe me pak i sigurt
rrojme te gezuar
me dere te blinduar
te huajt punojne shqiptaret rrojne
ky fat na raaaaaa

pak me tej horizonti
ku shperthen nje shprese e re
po kerkoj midis njerzve
nje buzqeshje

te kesh para nuk je i sigurt
mos kesh para dhe me pak i sigurt
rrojme te gezuar
me dere te blinduar
te huajt punojne shqiptaret rrojne
ky fat na raaaaaa