TEKSTESHQIP

Francesk Radi
Ere Vere
Lyrics

Te gjeja shpesh ne faje
dhe te mbaja prap ne krahe...
Por vertet erdhi nje nate,
ne ndjenim ftoht edhe pse bashk...
Aroma jote sot vjen
e me sjell kaq emocion,
nga vetmia po me zgjon
me dergon ne tjeter bote!
Me vjen ajo ndermend
me ate shtat zambak te bardh
ne krevat ne flisnim bashk
mes emocionesh te pa faj!
E zbuloja me mbulonte
asaj nate ne mekat,
plag e vjeter zgjohet sot
vjesht e maj ne zemren tone...

E urreja, e pelqeja
prane e pata dhe sa larg,
ajo tretej ne mesnat
dashuri e plage bashke!

Sa e doja, e largoja
ja besoja ato lot,
mbeti iluzion i kot
ajo mua m'tradheton!!!

Te gjeja shpesh ne faje
dhe te mbaja prap ne krahe...
Por vertet erdhi nje nate,
ne ndjenim ftoht edhe pse bashk...
Aroma jote sot vjen
e me sjell kaq emocion,
nga vetmia po me zgjon
me dergon ne tjeter bote!

E urreja, e pelqeja
prane e pata dhe sa larg,
ajo tretej ne mesnat
dashuri e plage bashke!

Sa e doja, e largoja
ja besoja ato lot,
mbeti iluzion i kot
ajo mua m'tradheton!!!

DËRGOI: