TEKSTESHQIP

Free Mc's
Gjitonja
Lyrics

2X
Hop hop hopa,hop
-I ziu un c'e kam nje halle,
gjitonia qe kam perballe,
eshte si zana ne perralle,
yll moj bukuri e rralle.
Kur me ngjitet neper shkalle,
mendjen se c'ma ka bere dhalle,
ta haje dreqi ta haj,
se nga nusja do me ndaje.
-Oi oi i ziu un,
gjitonia me la pa gjum,si t'ja bej moj nuk e di,
se kam nuse ne shtepi.
Oi oi i ziu une,
gjitonia me hapi pune,
si t'ja bej moj nuk e di,
se kam nuse ne shtepi.

2X
Per ty s'me ze gjumi,
moj te marrte lumi,
si qiri me trete,
me mbushe me dete.
-Shikim u si shpate e mprehte,
vetullat por si shigjet,
kur kalon bie termet,
ndizet zjarr behet qameti.
-Shoh nga site,
shoh nga qelqi,
me hengre te hengert dreqi,
kur me del mu ne ballkon,
boten ti e zbukuron,
i jep drit e vezullo,
as ylberi s'ta kalon
dhe kur kthehesh me shikon,
zverdhem behem si limon.
3X
Hop hop hopa,hop.
-Trupi yt eshte vet parajsa,
cmende djemte edhe vajzat,
me ke cmendur edhe mua,
pervec teje tjeter s'dua.
Kush t'i puth buzet e tua,
thua ne lum e ne perrua,
per dy syt e tu te zez,
do te tretem,
do te vdese.
-Oi oi i ziu une,
gjitonia me hapi pune,
si t'ja bej moj nuk e di,
se kam nuse ne shtepi.
2X
Per ty s'me ze gjumi,
moj te marrte lumi,
si qiri me trete,
me mbushe me dete.
-Je si shpirt
e je si rrush,
kur te shoh digjem si prush,
je si molla e ndaluar,
provokon per te kafshuar.
3X
-Hop hop hopa,hop.
-Shoh nga site,
shoh nga qelqi,
me hengre te hengert dreqi,
kur me del mu ne ballkon,
boten ti e zbukuron,
i jep drit e vezullo,
as ylberi s'ta kalon,
dhe kur kthehesh me shikon,
zverdhem behem si limon.
-Oi oi i ziu une,
gjitonia me la pa gjume,
si t'ja bej moj nuk e di,
se kam nuse ne shtepi.

2X
Per ty s'me ze gjumi,
moj te marrte lumi,
si qiri me trete,
me mbushe me dete.

DËRGOI: