TEKSTESHQIP

Free Mc
Seç U Hodha Nëpër Lumë
Lyrics

Me pelqen nje vajze ne fshat
e mendoj dite e dhe nate
nje muaj me sjell verdalle
me e mira ne mehalle
lart e poshte shkoj me makine
cdo dite dhjet mije leke benzin
vajza me eshte bere fiksim
si do vej ky halli im
si do vej si do vej si do vej ky halli im
do te shkoj do te shkoj ne fshat do ta ngre shtepine
shkon e ben sikur s'me sheh
do semurem te bej be
do te kap moj grykezen
do ta hedh lumin me kemb

O sec u hodha moj neper lumet oo
uje kishte moj der ne gjynjet oo
jarinani nani o te keqen oo
iku cupa sonte me la vetem oo(2X)

Ndalu pak moj se me cmende
ndalu moj per koken tende
mendo pak mua te ngratin
me pellembe e mata fshatin
sa tek shpia te gjimnazi
do pellcase moj nga marazi
nga marazi do pellcase po nuk ndale te te flas
nga mara nga mara nga marazi do pellcase
po nuk nda po nuk nda po nuk ndale te te flas

shkon e bene sikur s'me sheh
do semurem te bej be
do te kap moj grykezen
do ta hedh lumin me kemb

O sec u hodha moj neper lumet oo
uje kishte moj der ne gjynjet oo
jarinani nani o te keqen oo
iku cupa sonte me la vetem oo(2X)

neper balt neper lluc
grisa moj kater pale kepuce
ndalu pak ne ke bese
fol nje fjale e le te vdes
hap me hap gjurme me gjurme
i shkoj pas po s'eshte pune
sa po i afrohem une iken hidhet neper lume

O sec u hodha moj neper lumet oo
uje kishte moj der ne gjynjet oo
jarinani nani o te keqen oo
iku cupa sonte me la vetem oo(2X)

DËRGOI: